amenajare apartament

Amenajarea propusa de arhitectul Cristian Patrascu este atribuita unui apartament de 3 camere de 90 mp, localizat la etajul 16 intr-un bloc din Bucuresti. Suprafata generoasa a reprezentat atat un privilegiu cat si o provocare in negocierea spatiilor.

Apartament Dna Ghica

Amenajare apartament Dna Ghica

Arhitectul a dorit sa profite de potentialul zonei largi a livingului si in acelasi timp sa controleze legaturile dintre holuri si livingul propriu-zis. Astfel, pentru amenajarea apartamentului a propus 2 “pereti” permeabili vizual, 2 limite slabe care permit patrunderea luminii zenitale si care pastreaza functiunea pragmatica a unor rafturi. In sprijinul propunerii apare si un al treilea raft cu functiunea de biblioteca.

Conceptul amenajarii livingului este de a creea un spatiu fluid cu multe optiuni de ragaz, fie la lumina unui lampadar citind o carte, fie pe fotoliul sub forma unui pouf ce poate fi deplasat oriunde.

Culoarea preponderenta este albul, accentele fiind date de obiectele din diferite esente de lemn precum si de culorile tipic scandinave: galbenul, turcoazul, verdele-menta, nuantele de gri.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristian Patrascu Studio