Call for Projects Album 2024

Bucuria de a avea propriul apartament este una ce nu poate fi descria în cuvinte, iar atunci când ai ocazia să îl personalizezi după propriul gust și stil, această bucurie devine cu adevărat de nedescris. Astăzi vreau să vă povestesc despre un apartament de vis, amenajat pentru un cuplu tanar .Acest apartament cu 4 camere, amenajat în stil industrial, demonstrează că un design interior curajos și bine pus în aplicare poate transforma un simplu apartament într-un spațiu de vis. Atentia la detalii și elementele de mobilier proiectate special pentru a se potrivi personalității proprietarilor, alături de materiale de calitate, creează o atmosferă rafinată și prietenoasă în același timp.

Apartament FZeen Floreasca

Cu o suprafață generoasă și un design industrial, acest apartament cu 4 camere este locul perfect pentru beneficiarii nostri care si-au dorit să se exprime prin intermediul interiorului lor. Livingul open space, care include și bucătăria și zona de dining, este spațiul central al apartamentului. Aici, peretele Tv a fost îmbrăcat în caramida decorativa , aducând astfel o notă industrială și rafinată în același timp. Detaliile metalice negre completează designul, adăugând un contrast plăcut. Totodată, folosirea decorativei care imită cimentul conferă un aspect urban și autentic. Un element interesant din această amenajare este tapetul Clouds, așezat pe o porțiune mare a peretelui, reușind astfel să ofere o notă poetică și relaxantă în încăpere. Acest detaliu rafinat arată că micile atingeri pot face mari diferențe în crearea unei atmosfere unice. Mobila aleasă pentru acest apartament reflectă personalitatea proprietarilor.

Astfel, canapeaua Bijoux de la Ditre aduce o notă de prospețime și vitalitate în living, iar scaunele cognac de la Calligaris adaugă un strop de culoare și veselie în zona de dining. Masa de dining Cattelan Italia este elegantă și rafinată, completând perfect intregul ansamblu. Dormitorul matrimonial este amenajat într-un stil sobru și relaxant. Patul matrimonial „Sharpey Box” aduce confort și eleganță, iar detalii de lemn și textile alese cu grijă completează atmosfera reconfortantă. Dressingul cu fronuri din sticlă si iluminat din interior, completeaza perfect desigul incaperii. Pentru oaspeți există un dormitor special amenajat, unde tonurile neutre și linia simplă a mobilierului conferă spațiului o atmosferă relaxantă și prietenoasă. Un alt detaliu deosebit din acest apartament este biroul, amenajat special pentru beneficiarul care ocazional lucrează de acasă. Aici, combinația între piele, căramida decorativă si lemn crează o nota masculina și un mediu propice productivității și concentrării.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.