Call for Projects Album 2024

Într-o lume agitată și mereu în fugă, avem din ce în ce mai multă nevoie de un „acasă” liniștit, ordonat, în care să ne regăsim și să ne reinventăm. Tocmai de aceea în amenajarea apartamentului BG, obiectivul principal a fost să creeze o amenajare unitară, cu un design modern și jucauş. Cu ajutorul jocului subtil al luminii şi umbrelor, apartamentul a fost transformat într-un sanctuar de relaxare, în care fiecare aspect al amenajării interioare străluceşte într-un mod unic și armonios.

Într-o lume agitată și mereu pe fugă, avem din ce în ce mai multă nevoie de un „acasă” liniștit, în care să ne regăsim și să ne reinventăm. Tocmai de aceea, în amenajarea apartamentului, clienta a știut încă de la început ceea ce își dorește, astfel tema de proiectare a constat în crearea unui spațiu modern si echilibrat, care să găzduiască numeroase spații de depozitare.

Una dintre primele decizii importante a fost alegerea cromatică. S-a optat astfel pentru o paletă de culori dominată de tonurile de gri, care au fost în mod strategic încălzite de nuanțe de lemn. Accentele de culoare au fost introduse pentru a adăuga un strop de personalitate și pentru a crea puncte de interes vizual. În ceea ce privește spațiile de depozitare, acestea au fost integrate în mod ingenios în fiecare cameră, pentru a maximiza funcționalitatea apartamentului. De la dulapuri în zona de living, la soluții de depozitare sub pat în dormitoare și la o bucătărie bine organizate, fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi spațiul de depozitare necesar, fără a sacrifica estetica.

Un element important în amenajarea apartamentului este lumina indirectă. Această formă de iluminare nu doar conferă o atmosferă plăcută și relaxantă, ci și adaugă profunzime și textură spațiului, evidențiind detaliile și creând o senzație de căldură și confort în fiecare cameră. Prin acest joc subtil al luminii și umbrelor, apartamentul a fost transformat într-un spațiu al relaxării, în care fiecare aspect al amenajării interioare strălucește într-un mod unic și armonios.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Aether Design by Albu Oana