Conceput pentru cazare în regim Airbnb, apartamentul H te duce „acasă” în orice deplasare de business. 

 

Geometriile clare și simple ale acestei amenajări cu design contemporan sunt punctate de materiale alese și texturi cu personalitate. 

Apartament H – Wabi-Sabi Vibe

În acest apartament, spațiile se desfășoară în jurul unui hol neutru cu uși „ascunse”, ceea ce permite atât evidențierea celorlalte zone funcționale, cât și crearea unui contrast vizual între ambient minimal și complex. 

Livingul se deschide în spatele singurei uși colorate de tip « barn door », ce funcționează ca separator de spații, dar și ca element decorativ cu rol de echilibrare cromatică a spațiului de zi. Materialitatea bogată a diferitelor finisaje permite o experiență deplină, ce angajează simțul tactil. Cromatica generală contrabalansează permanent nuanțe subtile, telurice, cu pete de culoare ferme – reci sau calde. 

Zona de noapte se ascunde în spatele unei uși tip filomuro. Dormitorul păstrează accentul tactil în finisaje diferite de cărămidă aparentă albă, lemn, sticlă mată și catifea. Noptierele în stil wabi-sabi, obiecte de atracție vizuală, completează spațiul, păstrând o ambianță aerisită. 
         

Baia se desfășoară și ea în spatele unei uși cu toc ascuns, îmbinând alte două senzații tactile percepute vizual: senzația caldă a texturii de lemn în nuanță de miere și atingerea rece a texturii placării ceramice cu aluzie la betonul proaspăt decofrat.   

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.