O amenajare caracterizată printr-un stil elegant cu accente luxury. Am pornit de la o paletă cromatică neutră, dar combinată cu accente de culoare puternice date de materialele textile.

Apartament Herăstrău

Zona de bucătărie este închisă cu uși glisante din sticlă cu ramă metalică și comunică vizual cu zona de dining și de living. Electrocasnicele sunt perfect integrate în corpurile bucătăriei, păstrând cromatica neutră și ajută la utilizarea a cât mai puține culori.

Dormitorul matrimonial, ce păstrează elemente de design din living, primește o notă mai exotică prin tapetul din spatele patului, iar ușa filomuro ce dă spre baie este perfect mascată fiind îmbrăcată în tapet. Lumina joacă un rol foarte important în acest proiect, având scafe de lumină și benzi Led pentru a scoate în evidență anumite materiale utilizate, corpuri de mobilier și spații noi create. 

Baia cu duș te duce cu gândul către mare. deoarece gresia utilizată are un aspect și o culoare asemănătoare nisipului, iar faianța de pe peretele de accent are o cromatică specifică oceanului. 

Întreaga amenajare urmărește un stil elegant, cu materiale textile cu aspect de catifea, culori calde și câteva accente de auriu. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristian Patrascu Studio