amenajare apartament

Call for Projects Album 2024

Conceptul acestui interior a avut la bază imaginea unui asfințit la malul mării, urmărindu-se în cadrul proiectului simularea unei atmosfere de calm și introspecție. Schema cromatică rezultată devine un motiv recurent în cadrul amenajării fiind echilibrată prin forme, materialitate și linii curate.

Apartament IB

Amenajare apartament IB

Conceptul acestui interior a avut la bază imaginea unui asfințit la malul mării, urmărindu-se în cadrul proiectului simularea unei atmosfere de calm și introspecție. Schema cromatică rezultată pentru amenajarea apartamentului, ce constă în variațiuni de albastru, nisipiu și arămiu devine un motiv recurent în cadrul amenajării și este echilibrată prin forme, materialitate și linii curate.

Pereții, vopsiți într-un ton neutru, devin cadrul suport asupra căruia se intervine cu accente de culoare, dozate astfel încât să nu supra-aglomereze spațiul și să delimiteze vizual funcțiunile solicitate. Ajustând paleta cromatică, în zona de noapte s-a optat pentru tonuri de albastru mai deschis și mai puțin saturat în comparație cu turcoazul tonic din zona de zi, tocmai din dorința de a crea un mediu cât mai liniștitor și recreativ. În mod similar oscilațiilor mării, conceptul amenajării a explorat dozarea echilibrului dintre dinamism și serenitate.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Estro Studio