Propunerea noastră creează un echilibru între stilul minimalist și elementele industriale, unde gama cromatică joacă un rol important. Această paletă se bazează pe contrast, combinând tonuri închise și neutre pentru a crea un spațiu unitar.

Apartament M.F.

Propunerea noastră creează un echilibru între stilul minimalist și elementele industriale, unde gama cromatică joacă un rol important. Această paletă se bazează pe contrast, combinând tonuri închise și neutre pentru a crea un spațiu unitar. Jocul de lumini și umbre nu doar că redă o atmosferă relaxantă și confortabilă, dar și pune în valoare fiecare element al amenajării. Această abordare produce o atmosferă elegantă, misterioasă, intimă și masculină, invitând la explorarea și descoperirea fiecărui detaliu. Elementul surpriză în acest design sunt formele geometrice circulare, care marchează zonele principale și aduc un contrast plăcut față de formele liniare predominante. Aceste forme circulare adaugă un element de dinamicitate și fluiditate.

În ceea ce privește compozițiile volumetrice, acestea sunt bine definite și fac o trecere lină de la un spațiu la altul, contribuind la o atmosferă unitară și organizată. Un alt element cheie în acest design este iluminarea ambientală de tip LED. Aceasta nu doar că oferă profunzime și un contrast puternic între lumină și întuneric, dar și creează o atmosferă relaxantă și liniștitoare. Această formă de iluminare este esențială în definirea spațiului și în crearea de accente vizuale puternice. În final, gama cromatică neutră, piesele de mobilier simple, dar elegante, și iluminatul general punctual, care marchează cu atenție zonele principale, toate se îmbină pentru a crea un spațiu unde confortul și estetica conviețuiesc în perfectă armonie.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ATMOSPHERE DESIGN STUDIO