amenajare apartament

Call for Proiects Album 2024

În cadrul acestei amenajări s-a optat pentru stilul urban-contemporan, rezultând astfel un spațiu care răspunde nevoilor punctuale ale beneficiarului și urmărește să îmbine esteticul și funcționalul. Paleta cromatică aleasă a constat în tonuri neutre, cu accente de antracit, auriu și teracotă.

Apartament MI

Amenajare apartament MI

În cadrul acestei amenajări de apartament s-a optat pentru stilul urban-contemporan, rezultând astfel un spațiu care răspunde nevoilor punctuale ale beneficiarului și urmărește să îmbine în mod armonios esteticul și funcționalul. Una dintre provocările proiectului a fost eficientizarea spațiilor de depozitare.

Acest lucru s-a concretizat printr-un mobilier custom ce reușește să îndeplinească în mod simultan diferite utilități practice. În living, dressingul spațios înglobează și zona de dining, iar în dormitor comoda este proiectată astfel încât să includă și o zonă de relaxare. Pentru a oferi senzația de spațiu aerisit, paleta cromatică aleasă a constat în tonuri neutre, asupra cărora s-a intervenit cu mici accente de antracit, auriu și teracotă.

Linia verticală a fost un element utilizat în mod repetitiv, făcându-și simțită prezența prin intermediul suprafețelor riflate, ce devin un punct de focus al întregii amenajări, oferindu-i suflu și profunzime.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.