Designerul de interior a decis să păstreze o parte din dotările acestui apartament pentru a se încadra în bugetul limitat al proprietarilor: au rămas neschimbate finisajele pardoselilor, placările pereților din bucătărie și baie.

Tip proiect: apartament, 66 mp.

Stil amenajare: modern, cu influențe scandinave.

Apartament modern, cu influențe scandinave – Indesiho Group

Dorința beneficiarilor a fost ca apartamentul să devină un spațiu aerisit și luminos, cu o atmosferă cozy și o paletă cromatică formată din culori neutre, accente de verde și albastru, inserții din alamă. De asemenea, și-au exprimat preferința pentru materiale naturale, în special lemn, cât mai multe spații de depozitare și decorațiuni cu textură simplă, mate și tactile.

Prin urmare, designerul a gândit și adaptat conceptul amenajării pentru stilul modern, cu elemente specifice stilurilor scandinav și contemporan, propunere care a fost primită cu entuziasm de beneficiari.

În living, hol și dormitor alegerea a fost mobilierul la comandă, pentru a eficientiza spațiul și a gândi conceptul după nevoile și cerințele proprietarilor. Stereotomia pereților în living și dormitor este dată de fototapetul din vinil cu peisaj de natură, respectiv tapetul decorativ din vinil care imită betonul. Pe hol, pata de culoare este dată de vopseaua lavabilă verde pastel. 

Pentru a mări vizual spațiul dormitorului, designul este unul modern, bogat în texturi, modele și materiale variate, de calitate. Nuanțele predominante de gri sunt înnobiltate de accentele elegante verde smarald și alamă, iar parchetul în culoarea stejarului îi oferă căldură și familiaritate. 

Pentru bucătărie, din motive de buget, alegerea a fost un mobilier de serie cumpărat dintr-un magazin din București, cu fronturi de uși din MDF vopsit în culori complementare, ce redau aerul scandinav.

În întregul apartament atmosfera relaxantă este suplimentată de corpurile de iluminat tip suspensii, alese cu lumină neutră.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.