amenajare apartament

Marele avantaj în cazul acestui proiect a fost că l-am început încă din faza de șantier și astfel am putut modifica anumite spații în plan. Astfel, am renunțat la a mai închide bucătăria și holul și în acest mod, toată zona de zi a devenit foarte flexibilă și omogenă.

Apartament Parcului 20

Amenajare apartament Parcului 20

Renunțarea la compartimentarea bucătăriei și a holului este recomandată pentru apartamentele care nu au o suprafață foarte mare. Astfel, am reușit să maximizăm și lumina naturală ce pătrunde în zona de zi. Având același scop de a maximiza luminozitatea spațiului, dressing-ul din living are patru din cele cinci uși cu aspect de oglindă cu tentă aurie, ceea ce avantajează impresia de spațiu și lumina naturală.

Accentele de culoare sunt puternice și regăsim rozul pudrat, galbenul muștar și tentele aurii aproape peste tot, inclusiv la ușile de bucătărie. În bucătărie, am creat inclusiv o zonă de bar ce se continuă cu frigiderul încorporat.

Întreaga amenajare a apartamentului urmărește să creeze spații cât mai luminoase cu un stil elegant, feminin, folosind materiale textile cu accente puternice, culori calde și inserții de auriu.

Un element mai puțin obișnuit este baia cu închidere de sticlă din dormitor. Acest lucru a putut fi realizat prin împărțirea băii în două zone distincte: lavoar cu wc în baia din hol și zona de duș cu lavoar în dormitor. Cu siguranță, o idee îndrăzneață, dar care oferă o priveliște foarte interesantă!

Faptul că avem dressing-ul principal în living și hol a permis să avem un dormitor mai aerisit fără foarte multe piese de mobilier.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristian Patrascu Studio