amenajare apartament

Intreaga amenajare urmareste sa creeze spatii cat mai luminoase cu un stil elegant, feminin, folosind materiale textile cu accente puternice, culori calde si insertii de auriu.

Apartament Parcului 20

Amenajare apartament Parcului 20

Marele avantaj in cazul acestui proiect de amenajare apartament a fost ca l-am inceput inca din faza de santier si astfel am putut modifica anumite spatii in plan. Astfel, am renuntat la a mai inchide bucataria si holul si in acest mod, toata zona de zi a devenit foarte flexibila si omogena. Acest lucru fiind ideal mai ales in cazul unui apartament cu o suprafata nu foarte mare. Astfel  am maximizat si lumina naturala ce patrunde in zona de zi. Avand acelasi scop de a maximiza luminozitatea spatiului, dressing-ul din living are 4 din cele 5 usi cu aspect de oglinda cu tenta aurie, ceea ce avantajeaza impresia de spatiu si lumina naturala.

Accentele de culoare sunt puternice si regasim rozul pudrat, galbenul mustar si tentele aurii aproape peste tot, inclusiv la usile de bucatarie. In bucatarie, am creeat inclusiv o zona de bar ce se continua cu frigiderul incorporat.

Un element mai putin obisnuit in amenjarea apartamentului este baia cu inchidere de sticla din dormitor. Acest lucru a putut fi realizat prin impartirea baii in doua zone distincte si anume, lavoar cu wc in baia din hol si zona de dus cu lavoar in dormitor. O idee indrazneata dar care ofera o priveliste foarte interesanta. Faptul ca avem dressing-ul principal in living si hol a permis sa avem un dormitor mai aerisit fara foarte multe piese de mobilier.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristian Patrascu Studio