amenajare apartament

Vă prezentăm un apartament aerisit și luminos situat în București, în care am utilizat cu predilecție lemnul ca textură pentru a aduce un plus de căldură și personalitate fiecărei încăperi.

Apartament Piața Muncii

Amenajare apartament Piata Muncii

Bucătăria apartamentului a fost amenajată pentru a fi cât mai funcțională, iar culorile vii pentru care am optat te invită să experimentezi. Pentru un spațiu cât mai omogen, am mascat caloriferul și am folosit același material pentru blat și contrablat.

Principala provocare a amenajării apartamentului fost încercarea de a aduce cât mai multă lumină naturală în living. Am reușit asta prin ușile cu aspect de oglindă aurie utilizate la corpul de depozitare divizat în două cu ajutorul unei porțiuni de bibliotecă verticală. Caloriferul a fost de asemenea înlocuit cu unul de design, cu aspect de oglindă cu tentă aurie. Masa de dining este una polivalentă, putând să se transforme în măsuță de cafea foarte ușor pentru a avea un living cu un feeling și mai aerisit.

În dormitor, din cauza lipsei de spațiu pentru dressing, am venit cu depozitare și deasupra tăbliei de la pat, iar în stânga zonei de TV am amenajat o zonă de make-up.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristian Patrascu Studio