Amenajarea are la bază artele vizuale, simplitatea liniilor drepte, acuratețea spațiului și a elementelor decorative. Prin elementele de artă ne-am dorit să expunem o poveste clară, bine definită, care exprimă pentru beneficiari tot ceea ce înțelegem prin cuvântul “acasă”.

Apartament R.N.

Haideți să vă spunem povestea apartamentului căruia de curând noi i-am dat o altă înfățișare. Acesta cuprinde un dormitor, un living și o bucătărie alături de un loc de luat masa. Amenajarea are la bază artele vizuale, simplitatea liniilor drepte, acuratețea spațiului și a elementelor decorative. Prin elementele de artă ne-am dorit să expunem o poveste clară, bine definită, care exprimă pentru beneficiari tot ceea ce înțelegem prin cuvântul “acasă”. Designul este unul modern, având diferite inserții ale stilului industrial care subliniază liniile clare, elementele structurale aparente și funcționalitatea mobilierului. Pereții verticali devin elementele cele mai importante, deoarece aceștia se transformă într-o pictură care ilustrează o poveste dinamică. Compoziția se regăsește în întreaga amenajare sub diferite elemente.

Mobilierul este definit prin linii simple, forme geometrice clare și suprafețe netede. Am optat pentru o abordare simplistă, fiind atenți totuși la funcționalitatea acestuia. Paleta cromatică poate părea sobră la prima vedere, însă prin contrastul alb-negru, accentele de culoare sunt cu atât mai bine puse în evidență, dând viață spațiului. Iluminatul de accent precum benzile led, aplicele și lampadarul, împreună cu șemineul, creează o atmosferă plăcută și relaxantă, o atmosferă pe care fiecare vrem să o avem când ajungem acasă. Astfel amenajarea prezintă un concept unic, ilustrând viața secretă a culorilor care pun în valoare materialitățile pieselor de mobilier.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ATMOSPHERE DESIGN STUDIO