amenajare apartament

Suprafata utila:  58 utili fara balcon

Compartimentare: Apartament nou. In cadrul ansamblului rezidential Stejeris Residence, BRASOV, pe Drumul Poienii

Client: Cuplu fara copii, oameni ocupati, care traiesc in alta tara, proiect la distanta

Buget: 60.000euro

Apartament S.O Brasov

Amenajare apartament S.O

Clientii, un cuplu care locuieste in afara tarii, au abordat echipa pentru a amenaja acest apartament la cheie. Bugetul a fost undeva in jurul a 60.000 euro, buget in care ne-am incardat. Au folosit materiale de calitate foarte buna. Au fost abordati de clienti in februarie, au vazut proiectul lor anterior postat pe retelele sociale si asa i-au cucerit.

Apartamentul era finisat, cu mobilierul de bucatarie deja montat. A trebuit sa decoreze doar celelalte incaperi, sistemul de iluminat si  mobilierul la comanda.

Dorinta acestora a fost de a realiza o amenajare de apartament cu contrast puternic, si multe accente din lemn pentru a reda senzatia de caldura, pentru a se muta inapoi in tara si pentru a locui acolo.

Spatiile de depozitare au fost principala provocare cat si peretele cu televizorul care mascheaza in spatele mobilierului atat centrala termica, cat si clima, pentru care arhitectii au facut mobilierul cu riflaje prin care se efectueaza ventilatia.

Dressing-ul s-a dorit a fi cat mai luxury, cu sticla fumurie, multa banda LED si accente din lemn. Clientii au dorit un sertar special pentru bijuterii si sertare.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ATMSF Design – Arh. Bej Bogdan