Call for Projects Album 2024

Chiar dacă este situat la mare înălțime, acest apartament amenajat în stil contemporan, a fost gândit să fie conectat cu exteriorul, atât prin recompartimentările propuse și comutarea unor funcțiuni, dar și prin tersasa conectată la zonele de zi și nu în ultimul rând prin temele de inspirație botanică, regăsite ca accente în majoritatea spațiilor.

Apartament Sky G

Zona centrală a casei este alcătuită din bucătărie, cameră de zi, colț de lectură și dining. Prin conformarea spațiului, recompartimentat integral de echipa noastră, acestea se delimitează ca niște alveole, dar formează un ansamblu unitar. În felul acesta membrii familiei pot participa la activități diferite, fiind în același timp împreună. Ne-am propus ca prin deschiderea bucătăriei, aceasta să facă parte integrată a zonei de zi. Cromatica zonei de zi preia din elementele regăsite și în celelalte camere. Livingul este orientat către parc și aduce la interior un colț de natură. Canapeaua modulară oferă un maxim de flexibilitate spațiului, forma ei putând fi adaptată necesităților de moment. Zona de bar și mic dejun funcționează ca un liant între bucătărie și zona de zi, creând o conexiune vizuală pentru cei care folosesc simultan aceste spații. Colțul de lectură oferă intimitate și confort utilizatorului. Camera de zi are o deschidere largă către terasa apartamentului, tratată în proiectul de amenajare ca un spațiu de legătură între parc și apartament. Bucătăria se delimitează de zona de zi dar este într-o strânsă relație cu aceasta. Trecerea dintre cele două se face discret la nivelul pardoselii, abordare care se regăsește și în tratarea zonei de acces în apartament. Stilul contemporan al apartamentului a răspuns perfect cerințelor beneficiarilor.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.