amenajare apartament

Apartamentul are două camere, ce face parte dintr-un ansamblu rezidențial situat în Iași, în apropierea parcului Copou, și a fost finalizat în luna martie 2021.

Apartament SSu

Amenajare apartament SSu

Amenajarea apartamentului a pornit de la eleganța canapelei Chesterfield și a ramelor vintage ce au un decor deosebit. Aceste piese au fost îmbinate cu mobilier oglindit, accesorii metalice și elemente îmbrăcate in blană artificială. Decorul ferestrelor este realizat din materiale cu o textură catifelată și accente ornamentale ce oferă spațiului un plus de rafinament și șarm.

Tabloul din spatele canapelei este realizat de către un bun prieten al designerului. Opera se intitulează „Fie ca tot ce este în jurul tău să strălucească” și oferă încăperii un aer misterios, plin de sensibilitate și originalitate.

Amprenta glamorous a fost conturată de grandoarea candelabrelor și de lumina caldă a acestora, oferind spațiului strălucire și căldură.

Toate elementele din acest proiect au fost îmbinate cu scopul de a reda încaperii un aer teatral, ancorând modernul în nobletea stilului glam.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.