amenajare-apartament

Principala provocare in amenajarea acestui apartament de 2 camere a fost organizarea functionala a zonei de zi ce este foarte lunga si ingusta dar care are mult potential pentru depozitari eficiente. Astfel, aceasta a fost impartita in trei zone succesive, incepand cu partea de hol unde regasim un dressing inchis cu o usa glisanta de oglinda ce are un aspect auriu si continuand cu o zona de depozitare unde am ascuns  masina de spalat, si un dressing cu pantofar ce are si un spatiu de sedere. Urmeaza partea de dining, marcata cu ajutorul unui tapet in dreptul mesei de 6 persoane. Accentul il reprezinta canapeaua cu aspect de catifea si culoare roz prafuit.

Apartament Stefan cel Mare

Apartament Stefan cel Mare

Intreaga amenajare a apartamentului urmareste un stil elegant, feminin, cu materiale textile cu aspect de catifea, culori calde si accente de auriu.

In bucatarie am pastrat ideea de eleganta prin blatul si contra-blatul cu aspect de marmura precum si prin chenarele de pe peretele opus. Culoarea gri a corpurilor de bucatarie o regasim ca o continuare pe ceilalti pereti. Paleta cromatica contine doar 3 culori, alb, negru si gri in relatie cu textura naturala a lemnului regasita la corpurile de sus.

In dormitor am pornit de la aceeasi paleta cromatica cu alb, gri si textura lemnoasa iar accentul de culoare este dat de draperii si patul de culoarea piersicii.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristian Patrascu Studio