amenajare apartmanet

Call for Projects Album 2024

Acest apartament cu două camere dezvăluie o atmosferă contemporană și relaxantă, cu un design modern. Cu o suprafață utilă de 68 de metri pătrați, fiecare colț al acestei locuințe a fost conceput pentru a oferi confort și funcționalitate.

Apartament Urban Light

Amenajare apartament

Zona de living, iluminată natural prin ferestrele generoase, emană o senzație aerisită și primitoare. Parchetul din lemn adaugă căldură vizuală acestei zone și întregii amenajări a apartamentului, iar canapeaua creată special în nuanțe de gri deschis ocupă o poziție centrală în cameră. Aceasta continuă vizual cu insula din bucătărie, care împarte spațiul în mod funcțional. Placările pereților cu nuanțe de lemn reprezintă un element important dorit de catre beneficiari.

Holul a fost conceput într-un mod care integrează un dulap spațios, ce are rol de depozitare pentru ustensilele de curățenie, pantofi, zona cu bare pentru haine și polite, precum și un cuier interior.

Punctul central din dormitor este reprezentat de peretele decorativ de la spatele patului, care preia elementele de design din living și se îmbină cu vopseaua decorativă. Patul a fost realizat pe comandă, iar în dormitor se regăsesc și alte elemente precum o comodă pentru depozitare, un dulap spațios și o zonă de machiaj.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Vibe Interior