amenajare apartament

Beneficiarii și-au dorit foarte mult o locuință în care să se simtă ca într-o vacanță continuă, cu elemente care să relaxeze vizual.

Apartmentul ca o vacanță

Amenajare apartament ca o vacanta

Beneficii s-au îndrăgostit de terasa apartamentului din prima și au dorit ca amenajarea să pornească de la exterior spre interior. Așadar, terasa de 150 mp este zona în jurul căreia s-a conceput întreaga amenajare, locul în care familia și prietenii își petrec timpul într-un mod relaxant, iar interiorul, mult mai intim, este o continuare firească a acesteia.

Zona de zi asigură spectacolul vizual încă de la intrarea în apartament: încaperea este delimitată de terasa printr-un perete de sticlă imens, ce creează impresia de spațiu continuu, unitar. Pentru amenajarea partamentului s-au ales finisaje naturale, lemn de stejar, iar ca accent inserții de metal negru, gresie hexagonală alb/negru și fronturi turcoaz pentru mobila de bucătărie.

Înalțimea și forma acoperișului au inspirat arhitectul să creeze un tavan cu o formă 3D, organică, din lamele de lemn stratificat. Tavanul obținut a meritat tot efortul: creează o suprafață aparte, iar ghirlandele luminoase emană aerul de vacanță dorit de beneficiar.

Tencuielile decorative cu aspect învechit îmbracă pereții livingului și dau, de asemenea, un efect de contrast cu elementele noi ale amenajării.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.