amenajare apartament

Proiectul a presupus renovarea a unui apartament dintr-o casă veche, situată în centrul orașului Cluj-Napoca.

Apartment Art Deco

Amenajare apartament Art Deco

Direcţia a fost un stil elegant şi modern în acelaşi timp, cu elemente art deco şi o notă cubaneză redată de multitudinea de culori vii: bleumarin, roz somon, verde închis, auriu și accente tropicale.

În fiecare încăpere nuanțele și imprimeurile puternice înveselesc spațiul au fost cheie amenajarii apartamentului. Zona de relaxare reprezintă inima casei, atât ca poziționare, cât și ca amenajare-aici sunt cele mai multe culori, împletite armonios și accesorizate prin elemente glam și plante.

Mobila de bucătărie este minimalistă față de restul casei, însă accentele aurii și imprimeul de marmură o conectează la celelalte încăperi. Vedeta spațiului este masa de dining cu blat de ceramică, luminată de deasupra de pendulele suspendate cu plante. Baia are doar 3.5 metri pătraţi, dar arată primitor şi aerisit, chiar dacă are trei tipuri de finisaje.

Dormitorul îmbină atmosfera calmă dată de peretele bleumarin cu universul vesel creat de peretele cu tapet cu motive vegetale. Rezultatul amenajarii apartamentului are un design nonconformist, o combinație de modern și elegant cu detalii originale și de înaltă calitate.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Studio11 – Kata Csíki