Printre provocările acestui proiect se numără încercarea strategică a materialelor pentru a atrage din punct de vedere vizual. Nu trebuie să te ferești de culori tari, vibrante, trebuie însă să păstrezi proporția potrivită! Am ales simplitatea în forme și funcționalitate

Archeologie

Scopul urmărit în cadrul amenajării a fost înbunătățirea calității vieții printr-un design atent gândit funcțional. Stilul abordat este unul modern, minimalist. Paleta cromatică este dominată de culori neutre, puse în contrast prin jocul de forme și texturi ale finisajelor.

Accesul acestui apartament se face printr-un hol către zona de zi, un open-space cu bucătărie, dining și living. Dormitorul are baie matrimonială, iar totodată cel de-al doilea dormitor are dressing-ul pe hol și baia comună.

Spațiile sunt mobilate minimalist pentru a oferi o atmosferă aerisită și confortabilă. Conceptul proiectului a avut la bază folosirea materialelor naturale cum ar fi lemnul, folosit atât la pardoseală, cât și la mobilier, încălzind spațiul. Băile sunt finisate cu plăci ceramice din colecția CEDIT ARCHEOLOGIE, cu o cromatică îndrăzneață și spectaculoasă.

Foto: Bogdan Păcuraru

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.