Call for Projects Album 2024

Amenajarea își propune obținerea unei săli de evenimente grandioase care să remodeleze arhitectura industrială prin accente de culori, forme și vegetație și să genereze o imagine de ansamblu caldă, primitoare.

Amenajarea sălii de evenimente Aria Grace Events își propune să îmbine stilul industrial specific Municipiului Pitești cu stilul modern și cu vegetația luxuriantă, astfel încât să rezulte un spațiu care își acceptă cu demnitate originile și în același timp îmbrățișează liniile moderne, actuale. Înălțimea sălii este mică în raport cu nevoile spațiului, astfel că s-a optat pentru menținerea grinzilor aparente, precum și a instalațiilor de ventilație ce au fost vopsite în culoarea negru petrol, în ideea de a păstra ca bază imaginea industrială.

Pentru a atenua culoarea închisă și muchiile dure ale tavanului industrial s-a montat deasupra fiecărei mese câte o „umbrelă”- un tavan fals în formă de cerc din centrul căruia coboară un candelabru elegant; perimetral tavanului fals coboară subtil plante ornamentale cu o coloristică vie (galben-verzui) care aduc viață în spațiul rece, industrial. Oglinzile cu arce în plin cintru amplasate pe pereții perimetrali ai sălii îndulcesc imaginea industrială si oferă profunzime și lumină spațiului, prin reflexie. Zona barului a fost tratată într-o manieră industrială însă în contrast cromatic cu restul sălii prin culoarea și textura cuprului, astfel că a barul a devenit un pol care atrage permanent grupuri de oameni care aleg să socializeze aici. În ansamblu a rezultat un spațiu cald și efervescent în același timp, obținut prin contrastul culorilor și al materialelor și nu în ultimul rând prin aportul luminii naturale și artificiale.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de KREATE-STUDIO DE ARHITECTURA DUMITRESCU&CO