amenajare apartament

Call for Projects Album 2024

Conceptul AS a luat naștere din dorința beneficiarilor de a avea o locuință plină de culoare, unde esteticul să se îmbine armonios cu funcționalitatea. Amenajarea acestui apartament de 90 de metri pătrați s-a axat pe culori calde în tonuri de verde și muștar, cu accente de lemn. Cromatica aleasă este îndrăzneață, având în vedere combinarea mai multor nuanțe de verde, ulterior asociate cu culori neutre și lemn, pentru a crea un echilibru și o armonie în spațiu.

Amenajare apartament AS

Apartamentul este situat în zona de nord a Bucureștiului, într-un complex rezidențial modern, care dispune de toate facilitățile necesare unei familii tinere cu doi copii. Locuința este compusă din 3 dormitoare, 1 bucătărie închisă, 1 living, 2 băi și 1 hol generos. Clienții au dorit pentru amenjarea apartamentului o utilizare eficientă a spațiului, o zonă de luat masa generoasă pentru membrii familiei și invitați, precum și o cameră de copii veselă și funcțională, care să integreze atât un spațiu de citit, cât și o zonă de somn și relaxare.

O soluție pentru amenajarea apartamentului a fost crearea a două zone diferite, una pentru bucătărie și alta pentru living, despărțite printr-un perete de sticlă. Mobilierul a fost realizat la comandă și configurat în funcție de volumetria interioară a spațiului, adaptându-se la nevoile specifice ale clienților.

Piesele mari de mobilier, cu excepția bucătăriei, au fost alese în culori neutre, pentru a facilita integrarea lor în conceptul general al amenajării. De asemenea, s-a optat pentru mobilier din lemn masiv, suprafețe mate și texturi simple, conferind întregii amenajări o notă de eleganță.

Provocarea majoră a amenajării a fost găsirea nuanțelor care să îmbine dorințele clienților cu estetica propusă de noi.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.