amenajare apartament

Beneficiarii acestui apartament cu două camere și bucătărie independentă sunt o tânără familie cu un băiețel.

Ei și-au dorit o amenajare dinamică și modernă, un spațiu de locuit cât mai funcțional decorat cu accente vesele și îndrăznețe, generatoare de energie și voie bună.

Atria Spring Vibes

Amenajare apartament Atria

Mobilierul a fost realizat la comandă pentru amenajarea apartamentului, fiecare zonă beneficiind de atenție sporită. Spațiile pentru depozitare au fost un must-have și sunt prezente în toate camerele, personalizate după preferințele beneficiarilor. Ele nu încarcă excesiv spațiul de locuit, datorită culorilor, materialelor și modelelor alese.

Designul liniar al bucătăriei îmbină elemente simple, minimaliste în nuanțe neutre de gri deschis, alb și lemn natur, cu accente de negru ale electrocasnicelor și decorațiunilor atent alese. Zona mesei este decorată și înviorată de plantele ce coboară din tavan și o generoasă oglindă, ce are rolul de a compensa volumul și a deschide spațiul.

Beneficiarii și-au dorit să creăm în amenajarea apartamentului o zonă pentru colecționarea băuturilor alcoolice, astfel s-a integrat în mobilierul de bucătărie un raft special creat pentru sticlele colecționate.

Zona de living este decorată cu tapet personalizat în nuanțe vibrante și grafică florală animată cu elemente naturale și păsări colorate.Unul dintre pereți este destinat în întregime depozitării, culoarea gri deschis a pereților făcând ca dulapul să se contopească în ambient fară a încărca excesiv.

Dormitorul păstrează tematica veselă și naturală dar într-o paletă de culori pastelate și odihnitoare, benefice pentru un somn liniștit.

Chiar dacă ne place să fim înconjurați de multe lucruri și ne dorim accente puternice, pentru un design armonios trebuie să ținem cont de pasajele libere necesare pentru a crea o rupere de ritm și pentru a evita gălăgia vizuală.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de MATHE Design – Monica Mathe