amenajare apartament

Localizare  – Complex rezidențial Aviației Tower în București, România

Suprafață – 107 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Insirație a stilului Mid Century cu un touch modern și culori expresive

Stilul amenajării – Retro reinterpretat cu influențe contemporane

Materiale folosite – Profile decorative, placări ceramice de mari dimensiuni, MDF vopsit și furniruit, mix de materiale textile (catifea, piele întoarsă, vâscoză, voal)

Gama cromatică – Culori expresive care varinază de la cele pastelate la accente mai puternice, detalii aurii și de cupru

Aviatiei Tower

Amenajare apartament Aviatiei Tower

Acest proiect a fost o mare provocare pentru arhitecți, dar pe care l-au luat ca pe încercare.
În primul rând, spațiul are o formă atipică, cu unghiuri neregulate, care au creat dificultatea de a contura fiecare zonă a spațiului, mai ales în open space, unde aveu accesul din hol, bucătăria, zona de luat masa și sufrageria.

A doua provocare a fost – stilul. Clienții și-au dorit ceva colorat, cu multe obiecte de design, confortabil și cu un spațiu care trebuia să fie foarte funcțional chiar dacă apartamentuol existent nu oferea acest lucru. Atunci arhitecții au venit cu propunea să mixeze câteva stiluri, să creeze un eclectic, dar cu influențe a stilului Mid Century, cu forme moderne și accente neoclasice pentru acest proiect de amenajare apartament.
În proiect s-au propus mai multe branduri de renume, de la pat, canapele, până la corpuri de iluminat și chiar prize. Tot ce înseamnă mobilă custom s-a realizat la noi în țară.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior