amenajare salon

Plecând de la ideea de complementaritate spațială, fiecare colț, perete sau plafon al amenajării Institutului de Estetică emană ideea spațiului infinit, divizat în module.

Amenajare salon Avra

Design-ul simplu, curat și repetitiv al camerelor de tratament creeaza iluzia unui fundal imens. Spațiul, ca întreg, emană eleganță, deși nepretențios, el este seducător prin simplitate și minimalism. Culorile pastel îndulcesc liniile dure ale structurii spațiului, caracteristică a epocii artdeco, împreună cu lumina care îl invadează – naturală sau adusă de corpurile de iluminat – ce situează in prim-plan și surprind punând în valoare elemente bogate în culoare precum pardoseala existentă recondiționată din lemn masiv sau piesele de mobilier și decor.

Design-ul simplu și neutru al camerelor de tratament folosit în amenajarea salonului invită la relaxare, iar spațiile comune se interpun continuității prin schimbarea registrului de design. Ceea ce pănă acum era fundal și majoritar, în spațiile comune devine accent și obiect focal picat, parca, dintr-o altă lume.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Lime Studio – Silvia Olteanu, Elena – Roxana Nițescu