Call for Projects Album 2024

Proiectul își propune amenajarea unui apartament cu două camere, care reușește să includă toate spațiile necesare vieții de zi cu zi și totuși să fie un spațiu aerisit, ordonat și liniștit. Lemnul, tonurile neutre și cele pământii, combinate cu nuanțele de albastru, creează un ambient calm, având scopul de a obține liniștea și claritatea mentală în viața cotidiană.

Azurblau Aesthetic Apartment

Amenajarea este destinată unei singure persoane. Fiecare spațiu este proiectat pentru a fi funcțional și estetic, astfel încât să se potrivească cerințelor beneficiarului. Acesta și-a dorit o amenajare modernă cu accente elegante, iar pentru acest lucru s-au folosit ancadramente din poliuretan, accente metalice aurii și texturi din catifea.

Mobilierul este custom astfel optimizăm cât mai bine spațiul, încât fiecare obiect să aibă locul său și să păstreze un aspect îngrijit și aerisit în încăpere. Iluminatul joacă un rol important în crearea atmosferei dorite. Folosirea luminilor calde și difuze în zonele de relaxare și de odihnă sporește sentimentul de confort și intimitate, în timp ce iluminatul mai puternic și funcțional în bucătărie și în zonele de lucru asigură un mediu propice pentru activități de zi cu zi.

Foto: Intento Studio

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.