amenajare apartament

Call for Projects Album 2024

Transformarea unui apartament de 45 m² din Beclean într-o locuință încăpătoare, veselă și funcțională.

Amenajare apartament Beclean

Am acceptat provocarea transformării acestui apartament de 45 m² din unul cu o singură cameră și chicinetă într-unul cu două camere, bucătărie și baie. Situat la ultimul etaj al unui bloc vechi din anii ’80 din orașul Beclean, jud. Bistrița Năsăud, apartamentul a fost recompartimentat astfel încât să întrunească cerințele de spațiu și funcționalitate ale proprietarilor.

Aceștia și-au dorit un ca prin amenajarea apartamentului să obținp un cămin luminos și vesel, lucru care a fost posibil numai cu ajutorul logiei deja existente pe toată lungimea spațiului. În timpul proiectului de amenajare apartament bucătăria a fost mutată pe peretele dinspre scara blocului, iar pentru un maxim de spațiu de depozitare a fost creată o semi-insulă, care este folosită și pentru luat masa. În ciuda suprafețelor mici, arhitectul a reușit să amenajeze o zonă de living, un mic birou în nișa logiei, un dormitor cu pat dublu și spațiu de depozitare și o baie complet utilată, cu duș walk-in.

În cealaltă parte a logiei, spațiul rămas a fost folosit drept o zonă de depozitare cu uși care se integrează în designul locuinței. Rezultatul acestei colaborări este un apartament complet funcțional, în ciuda suprafeței sale reduse, vesel, luminos și spațios.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de SPANU STUDIO PROIECTARE și URBANISM