Call for Projects Album 2024

Vă invităm într-o experiență deosebită în bistroul „Clipa” din Drobeta Turnu Severin. Amenajarea este un balans subtil între elementele naturale și moderne, creând un spațiu cald și rafinat

Bistro Clipa

Pardoseala combinată din ceramică și lemn oferă un aspect plăcut și o senzație de căldură, îmbinând durabilitatea cu estetica. Peretii, placati cu lemn ars pregatit special pentru acest proiect, adaugă o notă rustică și autentică, creând o atmosferă primitoare. Barul este o bijuterie vizuală, cu lamele tapitate în catifea luxoasă, adăugând o notă de eleganță și confort. Scaunele cu design modern, dar și confortabile, completează perfect ambientul, oferind un loc plăcut pentru clienți să se relaxeze.

Placările ceramice de pe pereti, cu lastre mari de 160×320 cm, sunt adevărate opere de artă, aducând o notă de extravaganta modernă. Atentia la detalii este evidentă în fiecare profil și finisaj, adăugând o notă distinctivă în design. Tavanele placate cu panouri metalice și plantele agățătoare creează o atmosferă plăcută și relaxantă. Iluminatul ambiental și designul minimalist modern al luminilor subliniază frumusețea spațiului, accentuând texturile și creând o atmosferă captivantă.

Bistroul „Clipa” este un loc în care fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a oferi clienților o experiență gastronomică deosebită. În acest spațiu, elementele naturale și moderne se întâlnesc într-o armonie perfectă, transformând fiecare clipă într-un moment special.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de AUTOGRAF DESIGN STUDIO