Designul interior al acestui proiect se remarcă prin utilizarea îndrăzneață a tonurilor puternice în plan vertical, echilibrate perfect cu iluminarea ambientală gândită strategic pentru a armoniza întreaga atmosferă.

Designul interior al acestui proiect se remarcă prin utilizarea îndrăzneață a tonurilor puternice în plan vertical, echilibrate perfect cu iluminarea ambientală gândită strategic pentru a armoniza întreaga atmosferă. Texturile de lemn prezente în mobilier, la uși și în detalii atent gândite, alături de nuanțele neutre de pe pardoseală și pereți, sunt elemente care contribuie la rezultatul final, conferind o notă de îndrăzneală și plăcere în același timp. În spatele fiecărui proiect de design interior se află un proces meticulos.

De la randări 3D la schițe tehnice și propuneri pentru materiale, fiecare detaliu primește atenția necesară pentru a crea un rezultat final ce îmbină perfect estetica cu funcționalitatea spațiului. Deși etapa de proiectare conturează clar conceptul, momentul în care proiectul prinde viață în realitate este acela în care realizăm cu adevărat impactul muncii noastre. Este o satisfacție incredibilă ce depășește chiar și cele mai mari așteptări.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Hermina Goia Studio