Call for Projects Album 2024

Această casă de tip duplex emană o atmosferă elegantă și contemporană, dată de combinația de griuri, lemn natural și accente de royal blue.

Blue Velvet

Parterul este un open space generos de aproximativ 70 mp, în care se desfășoară livingul, diningul și bucătăria. Accesul către celelalte funcțiuni, birou și baia de serviciu, se face cu ajutorul ușilor de tip filomuro finisate în ton cu pereții, cu fototapet și riflaje decorative, pentru o notă de mister și eleganță.

Prin mobilarea și iluminatul propus, diningul devine punctul central al parterului, iar bucătăria se desfășoară pe 2 pereți în forma de U. Placările ceramice cu aspect de marmură folosite aici pentru finisarea blaturilor și a contrablatului se îmbină superb cu fronturile din sticlă și ramă metalică neagră ale corpurilor suspendate. Rezultă astfel o bucătărie deschisă, strălucitoare, ce echilibrează perfect latura opusă – zona de living.

Scara de acces la etaj este și ea o piesă arhitecturală care constituie, în același timp, un element spectaculos de accent. Aici se desfășoară zona de dormit cu dressing și băi dedicate. Dormitorul matrimonial îmbină elementele cu personalitate, precum patul cu tăblie tapițată până în tavan, din catifea albastră, placa ceramică decorativă iluminătă perimetral, inserțiile de sticlă neagră, zona de vanity cu oglinda generoasă și fundalul dinamic oferit de tapet și ancadramentele decorative de inspirație clasică. Baia matrimonială joacă un contrast feminin/masculin. Pereții din zona de duș sunt placați cu lastre ce imită marmura neagră, iar cei din zona de cadă și lavoar sunt finisați cu ceramică de un albastru deschis azur .

Întreaga locuință se unifică vizual prin paleta cromatică neutră, cu puncte intense de albastru și un contrast bogat al texturilor.

Foto: Vlad Crețeanu

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de MiSo Architects