amenajare apartament

Autori: arh. Răzvan Bârsan , arh. Lorena Gheorghiu-Bârsan

Imagine: Arh. Anatol Strună

Amplasament: București, România

Suprafața desfasurată: 110 mp

Caelia Apartment

Amenajare apartament Caelia

Situat  într-unul dintre cele mai elegante ansambluri rezidențiale din zona litoralului românesc, apartamentul dispune un mare avantaj, acela fiind lumina naturală din abundență prin orientarea Est Vest.

Pornind de la acest fapt și prin acceptul beneficiarilor, ne-am permis să introducem culori mai închise și să folosim materiale cu o nuanță mai  sobră în contrast  cu ambientul de litoral în amenajarea acestui apartament.

Pardoseala existentă s-a pastrat, și de asemenea finisajele din băi împreună cu obiectele sanitare. Prima intervenție s-a produs în bucătarie, ce s-a dorit a comunica cu livingul, astfel bucătaria devenind un spațiu mult mai aerisit și iluminat. Paleta de culori aleasă pentru bucătarie a fost minimalizata, realizând un joc de volume din alb și negru.

Spațiul adiacent, livingul, dispune de orientarea spre mare, și cu acces direct spre terasa principală. Livingul, împreună cu celelalte dormitoare, sunt tratate puțin mai intens, prin adoptarea unor finisaje speciale, tapet cu motive , tapiserii și marmură Nero Marquina. Piesele de mobilier sunt realizate din MDF și elemente cromate, cu un aer elegant.  În contrast cu marmura neagră și vopsitoria gri cu efecte,    s-a optat pentru amplasarea unor oglinzi  de diferite dimensiuni, cu efectul de a mări spațiul.

Singurul dormitor care nu a respectat regulile de mai sus ale amenajării apartamentului, este cel al copilului, unde s-au păstrat culorile deschise și s-au dorit elemente care să evidențieze personalitatea unei tinere domnișoare.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Răzvan Bârsan + Partners