Call for Projects Album 2024

Apartament cu doua dormitoare, accesul către acestea se face din camera principală. În camera principală avem cele trei zone: hol, bucătărie și living. O baie în care accesul se face din living, și un balcon care se poate accesa dintr-un dormitor.

Calea Victoriei 25

• Primul dormitor este împărțit în două zone: zona de dormitor și zona de relaxare, acestea sunt delimitate vizual prin profilele decorative, tapet, placajul oglinzii și corpurile de iluminat.

• Living-ul este open space cu bucătăria, iar delimitarea între cele doua se face prin zona de luat masa.

• Cel de-al doilea dormitor are avantajul unui pat grandios customizat pe dimensiunile 180x200cm, cu acces direct către terasă.

• Baia: Este îmbrăcată în marmură cu plăci de 60×60, pentru zona de duș la înălțimea de 240cm, iar pentru restul pereților 120cm. Datorită poziției vasului de toaletă, am folosit paravan de duș cu uși glisante pentru o mai bună etanșare a spațiului din zona dușului.

• Terasa: S-a păstrat mozaicul original și s-a restaurat atât piesa principală cât și plinta. S-a înlocuit balustrada originală cu parapet de sticlă securizată oferind astfel, o vizibilitate mai mare către Calea Victoriei. S-au folosit plante naturale pentru decor.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Anton Architecture