Denumire proiect: Calea Victoriei Minimalist Airbnb

Denumire studio arhitectură:
Anton Architecture

Echipă proiect: Arh. Int. Denisa Anton în colaborare cu Airinvest (AirInvest is Romania’s #1 Airbnb property management company)

Autor fotografii:: Radu Gospodinov

Oraș/Localizare: București, Calea Victoriei

Anul finalizării: 2022

Beneficiari: Investitor străin

Suprafața utilă: 67 mp

Calea Victoriei Minimalist Airbnb

Beneficiarul și-a dorit să avem o estetică neutră, combinând nonculorile alb-negru cu ușoare tonalități de nuanțe și texturi diverse pentru a obține în final un rezultat simplu și elegant. Astfel, am putut contrui un univers interior pornind de la conceptul de apartament minimalist, care să poată servi funcțiunii de apartament închiriat în regim hotelier prin platforma Airbnb.

Compoziția generală a spațiilor a permis restructurarea încăperilor, profitând de ferestrele largi care lasă lumina naturală să pătrundă în camere. Atenția a fost concentrată atât asupra zonei de zi, urmărind expolatarea relației dintre livingul generos și bucătăria open space, cât și asupra intervenției la nivelul celor două dormitoare. Spațiul a avut anterior renovării o singură baie accesată direct din zona de zi, astfel vechea debara asociată zonei de noapte a fost transformată în cea de-a doua baie, cu acces din dormitorul matrimonial, oferind astfel o legătură coerentă de intimidate între spații.

Rezultatul obținut este marca unui stil modern. Alegerea finisajelor premium și a pieselor de mobilier custom-made satisfac atât principiile estetice, cât și pe cele funcționale, reușind să adauge valoare spațiului.

Părerea beneficiarului

„Apreciez propunerea mai multor soluții de compartimentare, astfel încât rezultatul este ceea ce îmi doream. S-a optimizat spațiul foarte mult. Din punct de vedere estetic, este minunat, totul este transpus cu profesionalism, iar rezultatul este spectaculos. Zona preferată este clar masa centrală, care delimitează living-room-ul de bucătărie.”

Sfatul arhitectului/designerului

Scopul a fost de a controla nuanțele potrivite în amenajare prin texturi simple și fluide, cu volume clar conturate, astfel încât abordarea să fie unitară.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Anton Architecture