amenajare apartament

Amplasament: București
Suprafață: 52 mp
An finalizare: 2020
Fotografie: arh. Alexandru Prodan

Carbon Blue

Amenajare apartament Carbon Blue

Proiectul de amenajare a apartamentului de trei camere din zona Mărțișor, având ca beneficiar un tânăr pasionat de mediul digital este caracterizat prin intervenția minimală asupra finisajelor, piesa centrală a amenajării fiind mobilarea.

​Una din marile provocări ale proiectului a fost limitarea spațială, suprafețele apartamentului fiind restrânse ori culoarele de circulație fragmentând încăperile sub aspect funcțional.

​Din punct de vedere estetic, amenajarea apartamentului creează o grafică clară, masculină, cu evocări ale stilului industrial marcate prin elemente metalice și texturi gri-beton.

​Pentru a sparge monotonia cromatică, accente de galben saturat sunt discret plasate în zona biroului, texturi lemnoase (stejar natur) sunt utilizate în zona de zi și albastru marin în zona de noapte.

​Dormitorul se remarcă față de restul amenajării prin utilizarea unui tapet cu o grafică ușor ludică, de la care cromatica încăperii a derivat. Culoarea-accent se evidențiază prin contrast și prin întoarceri pe mai multe planuri.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.