amenajare casa

_________________________________

Localizare  – Buzău, România

Suprafață – 210 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – O atmosferă elegantă și detalii fine într-un proiect rezidențial de lux

Stilul amenajării – Eclectic contemporan

Materiale folosite – Profile decorative, parchet și finisaje de lemn din esențe prețioase, plăci ceramice de dimensiuni mari, mozaicuri din sticlă, panouri tapițate, mochetă, sticlă și oglinzi cu diferite finisaje

Gama cromatică – Neutră (bejuri, griuri) cu accente de culoare de bleumarin și detalii aurii

Casa B

Amenajare casa B

Colaborarea cu clienți a început încă la faza de proiect de arhitectură al casei, ceea ce a ajutat echipa Creativ să intervină parțial la compartimentare și chiar la partea de instalații. Știind de la început că fațada viitoarei case va fi în stil clasic cu influențe mediteraneene, le-a fost ușor să găsească o direcție de stil și atmosferă pentru interiorul locuinței. De aceea, pentru amenajarea casei, au propus un stil eclectic, dar în direcția contemporană, neoclasică și ușor Art-Deco.

Foarte multe elemente și detalii sunt personalizate și adaptate spațiului în așa fel ca imaginea finală a amenajării casei să fie foarte elegantă și totuși aerisită.

Ca și finisaje, s-a mers pe cele cu un aspect cât mai natural, chiar dacă anumite materiale imită finisajele naturale. Iar pentru a transmite senzația de confort, au propus să folosească cât mai multe textile delicate, cum ar fi satinul, catifeaua, vâscoza – acestea se regăsesc în tapițeriile mobilierului, în draperii, covoare sau mochetă.

Gama cromatică este destul de calmă, rezumându-se la culori calde și pastelate de bejuri, grejuri, cremuri, culoarea lemnului natur, dar cu câte accente de bleumarin, marmură neagră sau lemn de nuc. Contrastul casei care studioul de la parter care reprezintă camera copiilor care vor veni în vizită. Deși arhitecții au știut de la început ce își doresc, pe parcursul proiectului – integrarea a devenit o provocare, o provocare reușită, pentru că au găsit o cale în care să păstreze stilul, dar să folosească culori mai expresive, chiar dramatice.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior