amenajare casa
Casa a fost construită în jurul anilor 30 și se remarcă printr-un stil modernist Art Deco, des întâlnit în perioada interbelică în București. 

Casa Naum

Amenajare casa Naum

Proiectul de amenajare al casei a presupus o intervenție amplă de reabilitare, consolidare si extindere, urmărind în același timp păstrarea imaginii arhitecturale. În această idee s-au păstrat o parte din elementele considerate valoroase atât la interior cât și la exterior.

In acelasi timp nevoile evidente ale unei locuiri dupa standardele actuale au presupus o intervenție complexa asupra intregului interior. Designul de interior abordat pentru amenajarea casei face referire la moștenirea clădirii din anii 30, intr-o manieră  contemporană.

La nivelul materialității s-au folosit finisaje naturale precum marmura, microciment și lemn. Tonurile neutre și finisajele naturale se combină pentru a crea spații liniștitoare și profund primitoare.

Din punct de vedere cromatic, tonurile deschise pastelate predomină, cu rolul de a amplifica vizual spațiul, acestea fiind accentuate prin contrastul cu zone mai intunecate, cum ar fi zona de bar care este mai intima. Relația delicată dintre lumină și întuneric creează o imagine echilibrată.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.