Call for Projects Album 2024

Finisarea locuinței a inceput printr-o reconfigurare atentă a planimetriei etajului. Integrarea ingenioasă a zonelor ascunse de depozitare aduce o notă de practicitate fără a compromite estetica. Astfel, fiecare colț devine un spațiu ordonat și elegant, definind o locuință în care funcționalitatea și designul se îmbină armonios.

CASA NMS

Colaborarea activă cu beneficiara în procesul de amenajare a fost esențială pentru a realiza o locuință personalizată și funcțională. Împreună, am explorat preferințele estetice, necesitățile de spațiu și cerințele specifice, creând astfel un dialog constructiv. Această colaborare activă a fost o sursă de inspirație, transformând proiectul într-o experiență creativă și asigurându-ne că rezultatul final reflectă autenticitatea și identitatea beneficiarei. Printre inovațiile semnificative, introducerea zonelor ascunse de depozitare a adăugat un nivel de funcționalitate neașteptat. Fiecare colț al locuinței a fost revizuit și optimizat pentru a oferi spații organizate și elegante, armonizând astfel estetica cu utilitatea. Subtilele nuanțe de gri-albastru au înfrumusețat fiecare detaliu, transformând locuința într-un ansamblu coerent, care emană rafinament și confort. În concluzie, rezultatul final reflectă un echilibru atent între elemnete pastelate și contraste moderne, oferind un ambient în care fiecare aspect al designului servește scopurilor practice ale vieții cotidiene, cu un farmec distinct.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.