Call for Projects Album 2024

Această casă este amenajată în stil contemporan cu un amestec armonios de simplitate, rafinament și funcționalitate, creând un spațiu care se simte modern, neaglomerat și primitor.

CASA P

Compartimentarea parterului accentuează sentimentul de spațiu și încurajează o conexiune între hol, camera de zi, spațiul de luat masa și bucătăria. Ferestrele mari, din podea până în tavan, contribuie la sentimentul de deschidere și permit luminii naturale să inunde interioarele. Paleta de culori este dominată de tonuri neutre, creând un aspect sofisticat și atemporal. Pardoseala din hol este un joc elegant de marmură albă cu negru care se îmbină perfect cu parchetul tip Versailles din zona de living room. Accentul este pus pe crearea unui fundal senin și coeziv care să permită altor elemente de design să iasă în evidență.

Zona de relaxare este concepută pentru confort și socializare, cu o sofa generoasă și fotoliu cu tapițerie boucle de la Eichholtz. Bucătăria este un spațiu deschis și funcțional, cu linii curate și electrocasnice de ultimă generație. Blaturile sunt din cuarț alb pentru un aspect curat. Adiacentă bucătăriei, zona de luat masa are un design cu linii simple, curate și fără ornamente pentru a pune în evidență corpul de iluminat suspendat de la Slamp. Ferestrele mari din această zonă creează o conexiune cu exteriorul, aducând mediul natural în interior.

Dormitoarele din această casă continuă paleta de culori neutre pentru o atmosferă senină și liniștitoare. Ferestrele mari sporesc sentimentul de deschidere, iar perdelele opace sau jaluzelele oferă intimitate atunci când este necesar. Designul casei se extinde la spațiile exterioare, cu o abordare minimalistă a amenajării peisagistice. Terasa este proiectată cu mobilier modern de exterior și oferă un spațiu perfect pentru relaxare.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.