Call for Projects Album 2024

O casă de 190mp utili, dispuși pe 2 nivele, parter și etaj, care a fost preluată în stadiul „la roșu” în momentul în care am început proiectul de deisgn. Intreaga amenajare este unitară, respectând cerințele beneficiarilor, de a avea o casă modernă, luminoasă, cozy, aerisită, în culori calde, neutre, în care funcționalitatea și esteticul să se îmbine armonios.

Casa T

Parterul înglobează zona de zi compusă din holul de la intrare care comunică direct cu diningul, living, bucătărie, birou, o baie, camera tehnică, garajul și o terasă. Etajul cuprinde 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie și dressing, holul de la etaj și cea de-a doua baie care deserveste celelalte 2 dormitoare. Pornind de la planuri de mobilare, realizarea planurilor electrice, sanitare, termice, alegerea și comandarea finisajelor, proiectarea mobilierului și întocmirea listelor de cantități, urmate de vizitele pe șantier, am reușit să realizăm un proiect într-adevăr de „acasă”.

Holul de la intrare cuprinde depozitarea necesară acestuia, deschizându-se vizual către dining, unde masa cu blat din lemn masiv și scaunele de dining, ambele achiziționate de la Rovere, sunt piesa principală a acestuia. La nivel de iluminat s-a acordat o atenție sporită, astfel că șcafa cu bandă LED oferă o lumină ambientală difuză, foarte îndrăgită de către proprietari și care marchează zona diningului. Bucătăria a fost gândită în primul rând funcțional, având spații de depozitare suficiente și un flux corect al circulației. Griul neutru al mobilierului într-o notă foarte deschisă, este completat de textura de lemn a părului și de blatul de quartz achiziționate de la Delta Studio.

Un element important din zona parterului îl reprezintă casa scării, care, fiind amplasată într-un punct central al casei, aceasta comunică vizual atât cu diningul, cât și cu livingul. Prin urmare, era nevoie să fie un element nu doar structural, ci și estetic. Astfel, treptele realizate din lemn masiv, au fost luminate de bandă LED cu senzor și completate de o balustradă de sticlă transparentă ce oferă siguranță, dar și un aspect modern, elegant și aerisit. Sub scară, am creat un spațiu generos de depozitare.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristina Micu