Vechiul se împletește în mod armonios cu noul, iar creațiile manuale la care au contribuit chiar proprietarii înșiși, precum picturile, ilustrațiile sau macrame-ul, desăvârșesc o poveste despre o casă cu suflet, care întoarce înzecit ceea ce a primit de-a lungul lunilor de amenajare.

Casa este nou construită, iar când am preluat proiectul, finisajele erau deja montate, iar multe dintre ele nu se potriveau deloc cu stilul dorit de beneficiari. Aceștia își cunoșteau foarte bine preferințele estetice, iar compatibilitatea cu viziunea designerului a fost foarte bună de la început. Astfel, s-au făcut imediat modificări parțiale, iar în operă au fost introduse materiale care să contribuie la atmosfera tranzițională pe care doream să o obținem.

Totodată, conceptul a inclus multe piese vechi: o ladă de zestre, un cadru de mașină de cusut Singer, mai multe țoluri cusute de bunica, pe care le-am recondiționat și cărora le-am dat o altă utilitate. De asemenea, ne-am dorit foarte mult să includem piese ale unor artiști sau makeri locali, cum ar fi biroul confecționat de Șezi, lampa de tavan a Diei Buga sau pictura murală a Nataliei Metveev.

Nu în ultimul rând, decorul a fost completat armonios de ilustrațiile făcute de proprietara însăși și de colecția impresionantă de plante naturale a acesteia. Au fost și câteva provocări din punctul de vedere al execuției, cum ar fi alinierea ușilor mobilierului de sub scară sau debitarea perfectă a detaliilor de mici dimensiuni din mozaicul de marmură, pentru ca placarea să se facă peste blat și să nu fim nevoiți să folosim înălțător de blat. Cu toate acestea, echipa de implementare nu ne-a dezamăgit așteptările, iar în final, totul a arătat așa cum ne-am imaginat la începutul proiectului.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de EDesign Bespoke Interiors