amenajare casa

O amenajare caracterizata printr-un stil elegant cu accente luxury. Am pornit de la o paleta cromatica neutra dar combinata cu accente de culoare puternice date de draperii.

Casa Tunari

Amenajare casa Tunari

Fiind un spatiu deschis in care scara comunica cu zona de zi, am dorit sa o integram iar elementele metalice negre ale balustrazii le regasim si la TV stand, la biblioteca din dreptul mesei de dining, precum si la piciorul mesei cu blat de marmura. Oglinda cu aspect auriu a bibliotecii ofera si ea o nota luxury ce este in armonie cu elementele metalice, precum si cu draperiile si canapeaua cu aspect catifelat, ce fac ca amenajarea casei sa fiu un tot unitar.

Sub scara am inclus o depozitare inchisa, iar pentru a profita la maxim de acel spatiu, am introdus si o mica biblioteca orientata spre canapea.

Dormitorul matrimonial, ce pastreaza elemente de design din living-ul de la parter, primeste o nota mai exotica prin tapetul din spatele patului si draperiile de culoare verde.

Al doilea dormitor reprezinta o imagine de contrast intre patul cu aspect catifelat si tablie roz prafuit, si peretele din spatele patului ce are un usor aspect de beton aparent.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristian Patrascu Studio