Call for Projects Album 2024

Amenajarea propusă combină cu armonie funcționalitatea și eleganța contemporană. Cu un parter și un etaj bine organizate, casa oferă un spațiu generos. Livingul pe două niveluri, bucătăria open space, dormitoarele și finisajele rafinate aduc unicitate și confort. Lumina naturală și jocul de lumini completează atmosfera distinctivă.

Amenajarea propusă redefinește conceptul de cămin modern, îmbinând cu măiestrie funcționalitatea și eleganța contemporană. Cu un parter și un etaj bine structurate, aceasta oferă un spațiu generos și bine organizat. La parter, casa se dedică vieții de zi și surprinde cu un living pe două niveluri care emană căldură și confort, o bucătărie deschisă către zona de dining, un garaj practic și o baie modernă. O provocare fascinantă a fost integrarea celor patru funcții ale open space-ului: hol, bucătărie, dining și living, transformându-le într-un loc unic și armonios. Etajul adăpostește zona de odihnă, oferind un dormitor matrimonial plin de intimitate, un dormitor prietenos pentru copil și un altul destinat oaspeților, toate încălzite de tonuri de gri și finisaje de lemn.

Cele două băi rafinate completează cu eleganță acest spațiu personal. Estetica contemporană este subliniată de cromatica aleasă – tonuri închise de gri, încălzite de finisajele din lemn. Baia, cu faianta cu aspect de marmură și mobilier în tonuri de gri, adaugă o notă sofisticată. Lumina naturală pătrunde generos în fiecare colț al casei, datorită arhitecturii de calitate. În completare, jocul de lumini ambientale adaugă o atmosferă mistică și relaxantă, oferind locuinței un caracter distinct. Această casă unifamiliara nu este doar un spațiu de trai; este o poveste scrisă în forme, culori și lumină, creând un cămin plin de frumusețe și funcționalitate pentru cei care îl ocupă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Aether Design by Albu Oana