amenajare casa

O vilă din Corbeanca, cu un living spațios, impunător, dar totodată primitor, datorită lemnului și culorilor apropiate de maro-bej și atingerilor culorii verde. S-au folosit linii clasice și un decor minimalist, pentru a pune în vedere o încăpere perfectă și pentru a sublinia serile relaxante cu familia.

Amenajare casa Corbeanca

Amenajarea casei în stil predominant clasic reflectă stilul de viață și personalitatea beneficiarilor. O familie tânără. Micile accente în stil retro și texturile din lemn și material (decorațiunile pereților, carpeta, texturile de lemn nefinisat) au fost introduse de către arhitecți pentru a completa în mod original spațiul de locuit. Pentru a introduce o notă de eleganță, s-au inserat și elemente clasice (draperiile în culoarea verde, care redau în mod explicit flora prezentă într-o pădure), inspirate din preferințele clienților și dorința lor de conturare a acestei locuințe.

Camera matrimonială a fost decorată minimalist în accente combinate de soft pink și roșu, cu lumini calde și parchet deschis la culoare, pentru a induce o stare de bine și de relaxare și o atmosferă pur și simplu curată.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Alfa Invest – Anca Constantin – Ionuț Constantin