Colaborarea cu clientul a început înca din momentul în care casa era la roșu. Beneficiarii și-au dorit în primul rând o locuință luminoasă și primitoare. Compartimentarea a fost gândită în așa fel încât fiecare încăpere să aibă o destinație diferită și să deservească un scop bine definit. 

Classic meets Contemporary

Livingul e unul spațios, cu multe locuri pentru așezare – un loc în care clientul își invită adesea prietenii și familia. În cazul în care se dorește extinderea spațiului, este prevăzută o ușă culisantă între living și zona de bibliotecă, care în momentul deschiderii se ascunde în perete. Proprietarilor le place mult să citească și și-au dorit un loc special pentru lectură. Prin simpla închidere a ușii culisante, biroul se transformă într-un spațiu intim ce poate fi folosit în liniste. 

În imediata apropiere a livingului se află zona de dining, gândită pentru ocazii speciale. Separat, există o altă zonă de luat masa amplasată în bucătărie, doar pentru membrii familiei. Paleta de culori pentru fiecare încăpere în parte a fost aleasă de beneficiari- roz pastel și verde crud pentru living, albastru deschis pentru dining, iar pentru restul casei culori neutre, pastelate, luminoase. Pentru bucătărie a fost aleasă o nuanță de turquoise care conferă întregului ansamblu un aer contemporan, subliniat și prin designul electrocasnicelor Bosch. Cel mai spectaculos spațiu din casă e cu siguranță zona de intrare și hol. A fost dorința beneficiarilor să aibă un hol deschis pe înălțime. Elementul de legatură între cele două etaje este un candelabru supradimensionat, marcat prin decorul pardoselii la nivelul inferior.

Elementele decorative ale tavanului sunt proiectate de designer și au fost puse în operă cu multă atenție – un lucru esențial pentru o amenajare reușită. Înălțimea mare a tavanelor (3 metri) a permis adăugarea unor profile late care să mascheze șina draperiilor, fără să dea senzația de micșorare a încăperilor. Mobilierul din casă este realizat pe comandă în cea mai mare parte. Piesa de mobilier de suflet din întreaga amenajare o reprezintă bufetul din dining, proiectat special de designer pentru a oferi unicitate și valoare acestei încăperi. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Eunice Pantea