Call for Projects Album 2024

Spațiu medical amenajat riguros, încălzit de mobilierul ales pe nuante naturale!

Clinica cardio Plus

Spațiul destinat amenajării clinicii, a primit o compartimentare nouă din pereți transparenți în mare parte, pentru a asigura un iluminat natural cât mai mare și o imagine generală de transparență. Holul de acces și cabinetul doctorului au fost tratate într-un stil mai prietenos, încălzit de încadrămente și tapet. Pentru o imagine imaculată, s-a optat pentru un tavan extensibil lucios, cu zone de tavan luminos ce dispersează o lumină prietenoasă. Corpurile de iluminat alese, vin să dea o notă de accent zonelor de cabinet și recepție. Zona recepției, este scăldată într-o lumină neutră bogată, care scoate în evidență accentele de reflecții și luciu al plăcării peretelui de accent. Forma mobilierului, personalizează caracterul clinicii, încercând să o facă mai relaxantă pentru pacienții ajunși aici. O provocare a fost integrarea instalației de aer condiționat și a ventilației pentru tot spațiul, reușind să găsim soluții pentru păstrarea înălțimii cabinetelor. Compartimentarea interioară a fost făcută pe o structură de aluminiu cu sticlă, zveltă, dar robustă, pentru un trafic destul de intens. Culorile alese pentru suprafețele întinse, au fost pe tonuri neutre deschise, accentele au venit doar pe mobilier, rame tâmplărie, corpuri iluminat.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.