Call for Projects Album 2024

Acest proiect este despre senzația de acasă, de maxim comfort și relaxare de care oricine are nevoie pentru restabilirea echilibrului interior. Amenajarea acestei case de 160 mp, P+E, situată în Corbeanca, îmbină elemente moderne, culori neutre și un design spațios, pentru a crea un interior în care fiecare aspect contribuie la senzația de confort și rafinament.

Cocoon

Stilul modern se caracterizează prin linii curate, minimalism și funcționalitate.

Pentru a crea un spațiu aerisit, am optat pentru culori neutre, cum ar fi alb, bej sau tonuri deschise de gri. Aceste culori nu numai că au oferit un aspect luminos și plăcut, dar au creat și un fundal perfect pentru a adăuga accente de culoare și detalii decorative. Paleta de culori neutre este esențială în amenajarea casei. Acestea oferă un aspect rafinat și vor contribui la senzația de spațiu și lumină.

Pardoseala joacă și ea un rol important în definirea stilului și confortului. Mobilierul custom este unul minimalist, cu linii curate și suficient spațiu de depozitare. Am optat pentru piese de mobilier care să ofere un aspect primitor și să permită relaxarea. În alegerea culorilor, am păstrat o paletă neutră și pastelată, iar piesele de mobilier cu accente de lemn aduc un element natural în spațiu.

Decorul este subtil, cu accente elegante și rafinate, cum ar fi perne și pături moi, oglinzi și suprafețe lucioase, pentru a reflecta lumina și a completa aspectul modern și elegant al casei.

Foto: Dan Călin

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.