Call for Projects Album 2024

Un concept de cafenea în stil turcesc care îmbină tradiția și atmosfera autentică a Orientului Mijlociu cu experiența plăcută a savurării cafelei. Această cafenea este un loc unic, unde oaspeții pot călători în timp și pot experimenta arta, cultura și tradițiile turcești.

Cofetaria Saray

Când intri în cafenea, ești întâmpinat de un interior confortabil și primitor, cu accente tradiționale turcești. Pardoseala este din piatra naturala travertin, care adaugă un sentiment de lux și eleganță. Pereții sunt decorați cu modele geometrice în nuanțe deschise , evocând imagini din arhitectura otomană. De la intrare ochiul ți se îndreaptă spre un panou larg cu plante verzi suspendate chiar deasupra vitrinelor cu prăjituri. Acest panou viu, plin de felurite tipuri de plante, adaugă un contrast vibrant cu restul interiorului în tonuri calde.

Canapelele sunt căptușite cu un material catifelat, de culoare vișinie, ce adaugă o notă regală și un contrast puternic cu verdele fistic și bronzul predominant în restul designului. Acestea sunt completate de perne împodobite cu modele tradiționale turcești, îmbinând culorile vii cu texturile variate. Scaunele sunt o combinație armonioasă de stiluri, unele fiind tapițate cu modele turcești colorate și complexe, iar celelalte sunt realizate din ratan natural, adăugând un element de naturalețe și prospețime în spațiu.

Această combinație de elemente și texturi creează un mediu relaxant și primitor, unde clienții se pot simți confortabili în timp ce savurează o ceașcă de cafea turcească preparată în mod tradițional.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Maria Lozovan