amenajare apartament

Acest proiect a fost o călătorie grozavă, în care am descoperit exact afinitățile stilistice și cromatice, precum și necesitățile practice, în jurul cărora am croit un concept îndrazneț și plin de energie, care să integreze multiple zone funcționale dedicate activităților de zi cu zi sau ocazionale și multe spații de depozitare.

Amenajare apartament Color Touches

Aflat într-un bloc nou, apartamentul oferea beneficiarilor dispunerea și funcțiunile dorite de aceștia, astfel că intervențiile constructive au fost minime: crearea unei scafe în prelungirea unei grinzi pentru mascarea celei din urmă și integrarea unor lumini arhitecturale, placarea unei nișe cu gips-carton pentru integrarea unei benzi led, adăugarea de finisaje cu personalitate, câteva modificări la instalațiile electrice.

Capitolul mobilier folosit in amenajarea apartamentului a fost îndelung discutat și astfel au fost stabilite nu doar materialele, ci și toate compartimentările și sistemele, pentru ca spațiul să fie optim folosit și să se potrivească întocmai nevoilor de depozitare. Din punct de vedere cromatic, proiectul beneficiază exact de doza de dramatism dorită, dramatism care completează într-un mod binevenit atmosfera aerisită și contemporană.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de EDesign Bespoke Interiors