amenajare apartament

Vorbim despre o abordare relaxata, in care frumusetea si armonia provin din imperfectiuni – iata caracterizarea pe scurt care defineste cel mai bine aceasta amenajare.

Betonul aparent – brut, crapat – nu evoca de obicei imaginea unui interior elegant, armonios, dar in situatia de fata s-a dovedit a fi elemental care a oferit plus valoare amenajarii.

Amenajare apartament Concrete Nest

Spatiul existent – a fost lasat voit sa capete un aspect industrial, prin pastrarea la vedere a elementelor structurale – stalpi, grinzi si pila – din beton. Acest “touch” industrial folosit in amenajarea apartamentului nu limiteaza calitatea sau confortul spatiului dar ii puncteaza un vibe tineresc, modern si actual.

Materialele, finisajele si texturile combinate creeaza o perceptie atractiva dar matura a locuintei. Imaginea de ansamblu a apartamentului reflecta un spatiu modern, elegant si confortabil.

Paleta de culori este compusa preponderent din tonuri monocromatice. Culorile cenusii in combinatie cu nuantele de lemn, ofera o perceptie subtila a starii de spirit odihnitoare.

Peretele negru isi asuma toata responsabilitatea pentru un aport major in schema de culori, el reprezentand si fundalul pe care se proiecteaza intreaga amenajare.

Tonurile neutre si calde, alaturi de materiale naturale “inmoaie” fundalul indraznet si ofera o senzatie tactila de primire. S-au materializat in acelasi spatiu suprafete calde si reci, luminoase si intunecoase, imperfecte si netede.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de NOA Interiors – Carla Popescu